logo

Home Wie zijn wij Verkooppunten Collectie Nieuws Publicaties Webshop Contact  

 

Wie zijn wij

Je ne sais quoi! is een fairfashion “girls”-label, gemaakt van kwalitatieve materialen met het Oeko-tex trademark. Niet alleen de materialen zijn fijn, maar ook de pasvormen zijn speels, eigenwijs en comfortabel, met een eigen (inmiddels herkenbaar) handschrift en alle collecties worden gemaakt in Nederland.

Vanuit mijn passie voor kleding, dans, bewegen en vormgeving ben ik (Bianca ter Borch) met mijn werkervaring binnen verschillende vlakken van de modebranche en mijn ontwikkelingen na de kunstacademie op zak, mijn hart gaan volgen binnen de mode en vormgeving en ontwerp ik met veel passie voor mijn grootste inspiratiebron.

De gehele collectie wordt nog door mijzelf ontworpen en in samples omgezet vanuit mijn atelier in ’t Patronaat in Helmond. Daar ontstaan de collecties, worden de samples uitgewerkt en maken we het beeldmateriaal voor de nieuwe seizoenen. De winkelorders worden vervaardigd door een klein productiebedrijf in Nederland en door twee coupeuses bij de deur in Helmond. Hiermee houden we de lijntjes kort, de producten kwalitatief en kunnen we op korte termijn nieuwe items toevoegen.
Ook de materialen kopen wij in Nederland in bij een leverancier die voornamelijk in Europa produceert en alleen met het Oeko-tex trademark.

Alle items met print worden met de hand bedrukt middels zeefdruk. De collecties zijn klein, bestaande uit bijzondere en unieke, maar ook basic items met vooral hele fijne en mooie details.